Hva er din kvadratmeterpris?

February 19, 2017

Brynsalléen, Oslo. Hvor mye koster din parkeringsplass? Det er et spørsmål du kanskje ikke har fått før og det faller kanskje ikke alle inn at selv en enkelt oppmerket asfaltflekk kan koste flere hundretusen kroner. Men hvorfor er den så dyr? Dette er på grunn av kvadratmeterpris. Med den økende urbaniseringen vi ser i skandinaviske storbyer i dag blir kvadratmeterne stadig dyrere og det er ikke lenger økonomisk å kun ha en parkeringsplass når du kan ha to eller tre på samme areal. Med smarte parkeringsløsninger kan du med andre ord øke verdien på din eiendom på grunn av det økte bruksarealet.

 

Tenk Smart - Tenk Multiparking!

 

 Bilde fra vårt anlegg i Borgpark, Oslo.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

Pressemelding: Leverer parkeringsløsninger i Oslo og Bergen

March 3, 2017

1/2
Please reload

Siste innlegg