Pressemelding: Leverer parkeringsløsninger i Oslo og Bergen

Multiparking Skandinavia, Nordens største leverandør av smarte parkeringsløsninger, skal nå levere anlegg til bruk i boligprosjektet Damsgårdsundet i Bergen og det nye Kripos-bygget i Oslo.

Tilflytting, utbygging og fortetting i og rundt norske byer tvinger frem mer arealeffektive bygg. Dette gjør at Multiparking opplever økende etterspørsel etter sine areal- og kostnadsbesparende parkeringsløsninger.

Nå skal selskapet levere og installere anlegg for BOB Eiendomsutvikling og entreprenør- og eiendomsutviklingsselskapet Ove Skår AS, som begge har fått levert Multiparking-anlegg tidligere. Førstnevnte anlegg omfatter parkeringsløsningen TrendVario 4300 for 165 plasser i byggetrinn 2 ved leilighetsprosjektet Damsgårdsundet i Bergen. Det andre anlegget er en Parkboard PQ-løsning for 20 plasser i forbindelse med byggingen av Kripos' nye hovedkontor i Oslo. Begge installasjonene starter i mars og ferdigstilles hhv. i juli og april 2017.

- En tradisjonell parkeringsplass tar opptil tre ganger så mye plass som en plass i en Multiparking-løsning, og er dyr. Disse leveransene er gode eksempler på at gode løsninger gir verdifull plassutnyttelse og brukerfordeler i ulike typer bygg. Smart, kosteffektiv utnyttelse av parkeringsareal er blitt en naturlig del av smart eiendomsutvikling, -bygging og -drift, sier Per Kristian Lundquist i Multiparking.

For mer informasjon, kommentarer, bilder eller demonstrasjon av løsninger, kontakt;

Multiparking Skandinavia AS Per Kristian Lundquist

Mobil: 90 19 90 16, e-post: post@multiparking.no

Multiparking Skandinavia AS er Nordens største og mest erfarne leverandør av brukervennlige, trygge parkeringsløsninger som sparer plass og kostnader. Vi har gjennom 25 år levert, installert, vedlikeholdt og supportert mer enn 80 parkeringsanlegg i Norden, og har et solid, internt serviceapparat med 24 timers support og uttrykning. Løsningene produseres av tyske Klaus Multiparking GmbH. Med forhandlere i 107 land, og leveranser til over 700 000 parkeringsplasser på 6 kontinenter er Klaus Multiparking en global markedsleder innen automatiske parkeringsløsninger.

#Pressemelding #SmartParkering #Multiparking

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

KONTAKT OSS

Henvendelser

For alle henvendelser, spørsmål eller lignende, vennligst ring oss på (+47) 23 03 95 25 eller fyll ut kontaktskjema under.

Supert! Melding mottatt.

Norge

Brynsalléen 4, 0667 Oslo

Postboks 6289, 0603 Oslo

Tlf.                 (+47) 23 03 95 25

Service          (+47) 90 73 90 90

Epost:            Post@multiparking.no

Sverige

Stureplan 4C, 4. Etasje

114 35 Stockholm, Sverige

Tlf.                 (+46) (0) 86 56 26 00

Service          (+46) 90 73 90 90

Epost:            Post@multiparking.se